Стрічка поліестерова захисна

221,00
грн.

Подзвонити


Характеристики
Розривне навантаження: не для навантаження
Матеріал -100% поліестер (PES)
Коефіцієнт розтягування 2-4%
Просочення - Ovistex
Країна виробник - Україна

Стрічка захисна поліестерова
Стрічка використовується для посилення петель та кріпильних кінцевих елементів у виробництві вантажопідйомних строп, вантажних сіток, у виробництві буксирувальних тросів та стяжних ременів.
Захисна стрічка виготовлена із високоміцного синтетичного волокна (поліестеру) та посилює захист та цілісність виробу при навантаженні.
Поліефірна стрічка – сучасний матеріал, який дуже стійкий до стирання, до контакту з зазубринами та незначними загостреннями. Стрічка служить , щоб продовжити строк служби виробу.

Чому наш продукт?
Високоміцна стрічка – фундаментальна спеціалізація компанії ТКС!
Високий рівень інженерної роботи наших фахівців та генерація нових ідей, стало чинником у вирішенні технологічного «ноу-хау» - T-dura
  1. Наша стрічка повністю вироблена в Україні, для її виготовлення ми маємо прямі поставки сировини від найбільших світових виробників.
  2. Потужне виробництво, здебільшого заточене під великі об'єми продукції, відповідно менші, ніж у конкурентів, затрати на виготовлення 1мп стрічки а отже, нижча ціна для споживача.
  3. Наші сертифіковані фахівці контролюють якість на кожному етапі закупки та виробництва.
  4. Наше сучасне обладнання дозволяє, якісно та швидко виготовити будь яку стрічку , в потрібній кількості з урахуванням всіх особливостей та потреб клієнта. І результат, а саме якість та строк служби перевершить ваші сподівання.
Особливості
Додаткова інформація

Особливості

Стрічка має такі якості, як стійкість до ультрафіолету, хімічних та інших агресивних впливів.
Основні переваги текстильної стрічки:
Мала вага та габарити - компактне зберігання стрічки та виробів з неї.
Зручність використання виробів зі стрічки та високі показники безпеки праці.
Висока стійкість до впливу агресивних складових зовнішнього середовища (УФ-випромінювання, луги, кислоти, нафтопродукти, органічні розчинники).
Стрічка має високі електроізоляційні властивості.
Низьке водопоглинання.
В процесі виробництва стрічки відбувається просочування волокон спеціальним полімерним розчином Ovis-tex процес імпрегнації проходить в спеціальних вакуумних камерах під високою температурою, що дозволяє розчину проникнути в структуру волокна поліефіру на молекулярному рівні.
Завдяки тонкому але надміцному шару розчину Ovistex, який під в дією температури полімерізується обволакуючи волокно, закріплює саму структуру, що значно збільшує стійкість до зносу та тертя, і як результат - збільшення строку служби стропи - вдвічі!
 Ця технологія, має назву - T-DURA.

Додаткова інформація

Стрічку захисну поліестерову  купити пропонуємо будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва та імпорту.
А тепер гортай вниз, приєднуйся до наших соціальних мереж та знаходь корисне для себе! Будьте з нами!